Контакти

  * Общите условия
  * Условията за Лични Данни
  През 2010 година ТОВ Джей Ес Украйна стартира своята дейност като самостоятелно звено от групата на Джей Ес Украйна. Дейността е фокусирана върху дистрибуцията на едро на медицински консумативи.

  През 2017 год. се ражда идеята за Джей Ес Медикал България и не след дълго през 2018 година, фирмата стартира на българския пазар с малък асортимент, но с огромно желание и амбиция за развитие.

  В края на 2022 година, Джей Ес Медикал България, открива два нови клона в Гърция и Румъния.  Джей Ес Медикал България е фокусирана върху консултиране и продажба на консумативи за гинекологията и общ медицински консуматив.

  През годините, разширявайки продуктовото си портфолио с гордост можем да кажем, че покриваме изцяло нуждите и изискванията от консумативи за АГ специалисти, УНГ специалисти, медико-диагностични лаборатории, дентални кабинети и салони за красота.

  Работим с малък, но сплотен екип от професионалисти и експерти в областта на продажбите, готови да съдействат във всеки един момент при избора на продукти от нашето продуктово портфолио.

  Тук в нашия онлайн магазин, Вие, нашите клиенти и партньори ще може бързо, лесно и удобно да направите своите поръчки и запитвания към нас.

  За да нямаме ограничения в комуникацията си с клиентите при живи срещи, както и за личното спокойствие на всеки един голям или малък наш клиент, екипът на Джей Ес Медикал България е изцяло ваксиниран.