Диагностична АГ лампа Luxiflex Sensor II

Безплатна доставка
Гаранция: 5 Години
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

LED лампа тип "Кокиче"

Светлинен източник

LED 8W

Осветеност на 50 см

25.000 лукса

Живот на лампата

50 000 часа

Цветна температура

4.500 ºK

Цветопредаване

>80%

Обща дължина

935 мм

Регулиране на яркостта ( димируем )

Да

Цвят

бял

Гаранция

5 години

Диагностична лампа тип “Кокиче“

Диагностичната лампа за прегледи Luxiflex Sensor II е осветително тяло, което е предназначено за най-взискателните прегледи поради изключително компактния си размер и възможността за регулиране интензитета на светлината.

Гъвкавото рамо, позволяващо регулиране на осветителното тяло във всяка позиция, осигурява подходящо работно разстояние спрямо нуждите на медицинския специалист и възможност за използване на LED лампата в много различни ситуации. Оптималното работно разстояние между осветително тяло за медицински прегледи и осветения обект е 50 cm. Мощният LED източник на светлина, предлага изключително качество на светлината и живот повече от 50 000 часа. Възможността за безконтактно регулиране на интензитета на светлина прави лампата тип Кокиче Luxiflex Sensor II изключително лесна и приятна за употреба. Прекарвайки ръка на около 8см от сензора на манипулационна лампа тя се включва със 100% осветеност. При второ преминаване, лампата автоматично намалява интензитета на осветеност на 50%, а при трето преминаване устройството се изключва.

LED лампата е подходяща за интензивна употреба и идеална за използване в акушер-гинекологични кабинети, обща хирургия, дерматологични кабинети, медицински центрове, манипулационни зали, спешна помощ, урология, дентална медицина, а също така и за ветеринарни прегледи и процедури. 

  • Допълнителни аксесоари за монтаж: Лампата за медицински прегледи може да бъде поставена на подвижна основа с колелца, за да се осигури мобилност или да бъде стационарно монтирана - чрез закрепване на стена, менгене за закрепване върху маса или върху друга плоска повърхност.
  • При желание за закрепване върху различна повърхност, моля свържете се с нас, за да може да Ви предложим най-ефективното решение за Вашия случай.
  • Срок за доставка: 10-15 работни дни
  • 100% авансово плащане