Диагностична лупа лампа Lupa LED H.F

Безплатна доставка
Гаранция: 5 Години
650 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими

Професионална лупа с LED лампа за прегледи 

Източник на светлина

8W LED

Живот на лампата

40 000 часа

Цветна температура

6.500 ºK

Стъклена леща

5 диоптъра

Диаметър на лещата

127 mm Ø

Дължина на рамото

900 mm

Цвят

Бяло

Общо тегло

2,40 Kg

Гаранция

5 години


650.00 лв
козметична лупа-лампа
650 лв

Диагностичната лупа-лампа е специализиран оптичен инструмент, който увеличава визуалното поле и осигурява детайлна оценка на медицинското състояния и прецизно извършване на различни процедури в областта на дерматологията, хирургията, измервателните изследвания, естетичната красота и козметологията.

Увеличителната 5-диоптерна лупа с LED лампа помага на здравните специалисти, като лекари, медицински сестри и хирурзи, да извършват точни прегледи и диагностициране на различни медицински състояния. Те са особено полезни при детайлно изследване на фини структури или малки обекти, изискващи голяма точност и могат да бъдат трудни за виждане. 

Козметичната лампа лупа има голяма леща, алуминиева глава и изключително гъвкаво самобалансиращо се рамоПредимството на лупата с вградено осветление е че както осигурява оптимална осветеност за още по-добра видимост и прецизност, така и възможност за употреба в много голям обхват от процедури и дейности. Защитният капак на лупата-лампа позволява предпазване на лещата от прах и драскотини, които могат да повредят обектива, като прави използването й още по-ефикасно за дълъг период на време.

Особено подходяща е както за дерматологична употреба, спешна помощ, а също така и за ветеринарни прегледи и козметични процедуриLupa LED H.F е много подходящ за натоварваща работа в клиники, медицински центрове, лаборатории и салони за красота. Напълно покритото пружинно балансирано рамо, стандартно за Lupa LED H.F, прави тази дерматологична лупа лесна и бърза за почистване.

  • При желание за закрепване върху различна повърхност, моля свържете се с нас, за да може да Ви предложим най-ефективното решение за Вашия случай.
  • Срок за доставка: 10-15 работни дни, след заявка
  • 100% авансово плащане