Гинекологична лампа за прегледи LUXIFLEX LED PLUS II

Топ
Безплатна доставка
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

LED манипулационна лампа за АГ прегледи

Светлинен източник

LED 12W

Oсветеност на 50см

50 000 лукса

Живот на лампата

50 000 часа

Цветна температура

4.500 K

Цветопредаване

>97%

Дължина на гъвкавото рамо

935 мм

Цвят

Бял

Гаранция

5 години

 

 

 

 

 

Гинекологична лампа за прегледи LUXIFLEX LED PLUS II 1

Лампата за прегледи тип „Кокиче“ има висока ефективност със своята осветеност от 50 000 лукса и обхват на светлината до 50 см. разстояние от манипулационното поле. Мощният LED източник на светлина предлага изключително качество и живот на диагностичната лампа - повече от 50 000 работни часа. Бялата светлина, която този модел предоставя за ползване на специалистите е с изключително качество и спомага за по-лесното разграничаване на тъканите - възпроизвежда всички видими цветове, естествено и с голяма прецизност.

Със своето гъвкаво, регулируемо по височина и изключително прецизно рамо, позволява регулиране на осветителното тяло във всяка позиция.

Операционната лампа е проектирана с изчистени форми, които улесняват хигиената и поддръжката в кабинети и интензивни отделения.

Компактната глава и превключвателят, разположен в основата на LED диагностичната лампа, правят този модел идеално осветително тяло за най-фините процедури и манипулации.

  • При желание за закрепване върху различна повърхност, моля свържете се с нас, за да може да Ви предложим най-ефективното решение за Вашия случай.
  • Срок за доставка: 10-15 работни дни, след заявка към производителя.
  • 100% авансово плащане.