Лампа за гинекологични прегледи тип „Кокиче“ - Luxiflex Led Plus

Топ
Безплатна доставка
950 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими

Диагностична лампа за АГ прегледи, операционна лампа тип "Кокиче"

Светлинен източник

LED 10W 14°

Oсветеност на 50см

35 000 лукса

Живот на лампата

50 000 часа

Цветна температура

4.500 K

Цветопредаване

>97%

Дължина на гъвкавото рамо

850 мм

Цвят

Бял

Гаранция

5 години

950.00 лв
Лампа за гинекологични прегледи тип „Кокиче“ - Luxiflex Led Plus 1
950 лв

Гинекологичната лампа тип „Кокиче“ - Luxiflex LED Plus е осветително тяло със студена светлина, с универсален и компактен дизайн.

Luxiflex е предназначена за прегледи и процедури, изискващи голяма прецизност. Подходяща както за дребни хирургични интервенции, така и като помощна лампа в операционна зала. Гъвкавото рамо позволява регулиране, за да се осигури подходящо работно разстояние. Компактен дизайн, отговарящ на нуждите на всеки един акушер-гинеколог.

Подходяща за интензивна употреба в акушер-гинекологични кабинети, дерматологични кабинети, манипулационни зали, спешна помощ, урология, дентална медицина, а също така и за ветеринарни прегледи и процедури.

Операционната лампа Luxiflex LED Plus е лесна за употреба, благодарение на компактната си LED глава с диаметър 8 cm и превключвателя, разположен в основата на лампата. Тези характеристики правят този модел идеално осветително тяло за най-взискателните специалисти. Студената светлина на диагностичната лампа спомага за намалените емисии на IR лъчи от светлодиодите, а тяхната икономичност води до минимални топлинни емисии.

  • При желание за закрепване върху различна повърхност, моля свържете се с нас, за да може да Ви предложим най-ефективното решение за Вашия случай.
  • Срок за доставка: 10-15 работни дни, след заявка към производителя
  • 100% авансово плащане