Медицинска количка за превръзки

Топ
Безплатна доставка
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Медицинска количка от ПДЧ

Височина

105 cм

Дължина

45 cм

Ширина

90 cм

Безопасен капацитет на натоварване

30 кг

Кошче за отпадъци с размери

19*20*30см

Диаметър на колелото

100 мм

Тегло

52 кг

Количка за лекарства

Медицинската количка е предназначена за употреба в болници, медицински центрове, спешни кабинети и манипулационни стаи. Основният корпус е изработен от меламиново ПДЧ, а горната и долната повърхност от МДФ.

Медицинска манипулационна количка притежава едно чекмедже и един рафт, който е оборудван с предпазители от трите страни на количката. Ограничителите както на рафта отгоре, така и на повърхността най-отдолу предотвратяват изпадане и плъзгане при транспортиране на консумативи, лекарства и апаратура. Предимството на медицинската количка за превръзки е че е оборудвана с дръжка за бутане и с 4 броя колелца, като две от тях имат и спирачки, за по-голяма устойчивост при използване. Количката за лекарства разполага с общо 8 броя антибактериални поли-карбонови кутии за лекарства с прозрачни капачета от двете страни. Плюсовете на манипулационната количка, които позволяват мултифункционалното й използването е че е оборудвана с поставка за хартия, IV стойка, легенче за отпадъци и с отделение за документи и пластмасово кошче, които са поставени в предната й част. Това прави количката изключително удобна и лесна за употреба и с голям капацитет за съхранение.

Изключително здравите материали, които са използвани при изработката на помощната количка позволяват до 30 кг безопасна товаримост, което прави възможно и транспортирането както на медицински консумативи и лекарства, така и на медицинско оборудване и апаратура.


Срок на доставка - до 20 работни дни след поръчка!