Отоскоп SIGMA 2.5 V, черен цвят

Топ
Безплатна доставка
195 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими

Отоскопи професионални за УНГ

  • Живот на батерията с Led крушка е 6 пъти по-дълъг от обикновените.
  • Фиброоптично осветление със супер ярка LED светлина - 7500 LUX
  • Инсуфлационен порт за пневматично изследване на мобилността на тимпана
  • Удобна торбичка от плат за съхранение на отоскопа
  • Над 50 000 часа живот 
  • Цветна температура 4 300 K.
  • Съвместим с ушен спекулум
195.00 лв
Професионален УНГ отоскоп
195 лв

Отоскопът е медицинско устройство, използвано от лекари и здравни специалисти за преглед на външния слухов проход и състоянието на тъпанчевата (тимпанална) мембрана. Той помага за поставяне на диагноза и изследване на различни заболявания на ушите.

Отоскопът за УНГ е оборудван с лещи и механизми, които дават възможност на отоларинголога да разглежда ухото с повишено увеличение и в детайли. Това помага да се забележат евентуални инфекции, запушвания, наличие на възпаление, както и нахлуване на чуждо тяло в ушния апарат.

Само обучен медицински персонал, педиатри, медицински сестри или УНГ специалисти, трябва да извършват отоскопични прегледи, за да се гарантира точно интерпретиране на резултатите и поставянето на правилна диагноза.

LED отоскопите на Джей Ес Медикал България са предназначени за професионална употреба в УНГ практиката. Леки,  произведени от удароустойчива подсилена пластмаса.

Ние в Джей Ес Медикал България разбираме важността на точната диагностика и качественото лечение. Затова предлагаме надеждни и иновативни отоскопи, които отговарят на изискванията на медицинския персонал. С нашите отоскопи можете да бъдете уверени във високото качество на изображението и надеждността на инструмента, което помага за поставяне на точна диагноза и оптимално лечение на ушните проблеми.

Нашата мисия е да подпомагаме здравето и доброто самочувствие на пациентите, като осигуряваме на отоларинголозите и педиатрите иновативни и надеждни медицински инструменти. Всички наши отоскопи отговарят на строгите стандарти за качество и безопасност и са проектирани да осигурят оптимални резултати при изследванията на ушите.