Гинекологични консумативи за еднократна употреба

Джей Ес Медикал България предлага широка гама от еднократни гинекологични консумативи, които са специално разработени, за да отговарят на нуждите и изискванията на професионалистите в областта на гинекологията и акушерството. Насочени към безопасността и комфорта на пациентките, тези консумативи са изключително надеждни и подходящи за използване в клинични и диагностични процедури.

Еднократният вагинален спекулум е един от ключовите продукти, предлагани от Джей Ес Медикал България. Той е изработен от висококачествена пластмаса и осигурява комфорт при гинекологичните прегледи.

Друг продукт, предлаган от Джей Ес Медикал България, са четките за цитонамазка. Те са специално проектирани за събиране на клетъчни проби от шийката на матката, които после се изпращат за цитологичен анализ. Четките са изработени от мек и гъвкав материал, който осигурява комфортно и безболезнено събиране на пробите.

За диагностичните процедури, свързани с ехографията, Джей Ес Медикал България предлага презервативи за ехограф и гел за ехограф. Презервативите за ехограф осигуряват хигиенично покритие на ехографската сонда, като предотвратяват контакт с тялото на пациентката и намаляват риска от инфекции. Гелът за ехограф осигурява оптимална проводимост на ултразвуковите вълни и подобрява качеството на изображенията по време на преглед.

Кюретите за ендометриална биопсия от Джей Ес Медикал България са проектирани с внимание към точността на вземането на пробите и комфорта на пациентките, осигурявайки надеждност и безопасност по време на процедурата. Те са изработени от висококачествени материали и предлагат лесно и безболезнено вземане на ендометриални проби за последващ анализ и диагностика.

Джей Ес Медикал България предлага и различни консумативи, необходими за вземане и обработка на клетъчни проби, като шпатули за цитонамазка, предметни стъкла с матиран край и фиксиращ спрей за цитонамазка..

За гинекологичните столове и кушетки Джей Ес Медикал България предлага чаршафи с/без полиетиленово фолио, които гарантират хигиена и комфорт по време на прегледи. Тези специално ролки за гинекологичен стол са издържливи и хигроскопични, осигурявайки удобство както за пациентите, така и за медицинския персонал.

В портфолиото на Джей Ес Медикал България се включва цялата гама от еднократни гинекологични консумативи, необходими на специалистите в областта на гинекологията и акушерството. Нашата компания се стреми да предоставя пълен набор от продукти, които отговарят на нуждите на гинеколозите.

Всички гинекологични консумативи от Джей Ес Медикал България са проектирани с високи стандарти за качество и безопасност, за да осигурят надеждност и удовлетворение на медицинския персонал и пациентите.

Показани 1 до 25 (от 31 общо)
Покажи