Диагностична лампа MS Flex

Топ
Безплатна доставка
Гаранция: 5 Години
1200 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими

Гинекологична лампа тип "Кокиче"

Светлинен източник

LED 8W

Oсветеност на 50 см

45 000 лукса

Живот на лампата

50 000 часа

Цветна температура

4.500K

Цветопредаване

>97%

Дължина на гъвкавото рамо

700 мм

Цвят

Бял

Гаранция

5 години

1200.00 лв
Диагностична лампа тип кокиче
1200 лв

Диагностична лампа тип “Кокиче” е осветително тяло, предназначено за инвазивна хирургия и диагностика.

Лампата е с LED светлинен източник. Дръжката е високо прецизна, флексибилна и ергономична, което позволява на диагностичната АГ лампа широк обхват на работното поле във всяка позиция. Осигурява отлично и фокусирано осветление.

Качеството на материалите, използвани при изработката на LED манипулационната лампа, я правят особено подходяща за интензивна употреба в акушер-гинекологични кабинети, дерматологични кабинети, манипулационни зали, спешна помощ, урология, дентална медицина, а също така и за ветеринарни прегледи и процедури.

Диагностичната лампа се състои от следните компоненти:

  • Лампа: В сърцевината на лампата е LED източникът на светлина, който предлага ярко и фокусирано осветление. LED лампите са най-разпространени заради дългия си живот на работа - над 50 000 работни часа.
  • Дръжка: Лампата за прегледи разполага с дръжка за удобство при използване от лекаря. Дръжката позволява регулиране на ъгъла на осветяване.
  • Допълнителни аксесоари за монтаж: Лампата за медицински прегледи може да бъде поставена на подвижна основа с колелца, за да се осигури мобилност или да бъде стационарно монтирана - чрез закрепване на стена или върху друга плоска повърхност.
  • При желание за закрепване върху различна повърхност, моля свържете се с нас, за да може да Ви предложим най-ефективното решение за Вашия случай.
  • Срок за доставка: 10-15 работни дни, след заявка към производителя.
  • 100% авансово плащане.