Превързочни материали

Джей Ес Медикал България е водещ доставчик на превързочни материали.

Нашите превързочни материали са висококачествени и отговарят на стандартите за безопасност и хигиена.

Превързочните материали на Джей Ес Медикал България са проектирани да отговарят на различните нужди и изисквания в медицинската практика. Те се изработват с грижа и внимание към детайлите, осигурявайки надеждна защита и комфорт за пациентите.

Брандът предлага разнообразие от превързочни материали, включително стерилни и нестерилни марли, марля  на топ, бинтове, марлени компреси, санпласт за фиксиране и други.

  • Марлята е изработена от 100% памук и е налична в различни размери и плътности, което позволява на медицинския персонал да избере най-подходящият продукт за конкретното приложение.
  • Бинтовете, които предлага Джей Ес Медикал България, са издръжливи и еластични, което ги прави подходящи за превръзки на рани и стабилизиране на повредени участъци на тялото. Те се предлагат в различни ширини и дължини, за да се отговори на специфичните нужди на медицинските процедури.
  • Компресите на Джей Ес Медикал България са предназначени за покриване на рани и абсорбиране на излишни течности. Те са изработени от висококачествени материали, които осигуряват оптимална абсорбция и подпомагат бързото заздравяване на раните.
  • Санпластът, предлаган от Джей Ес Медикал България, е ефективен за закрепване на превързочни материали. Лейкопластите осигуряват здрава и сигурна фиксация, като предоставят необходимата поддръжка и комфорт.