Кислородна назална канюла - възрастен

Топ
0.70 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими

Кислородна канюла за възрастни, тип Очила

Стерилни

Апирогенни

Единично опаковани

Размер: За възрастни

Опаковки: 10 бр./опаковка

Кашон: 100 бр.

0.70 лв
Кислородна назална канюла - възрастен
0.70 лв

Назалната кислородна канюла е предназначена за продължително и краткотрайно вдишване на кислород в следоперативния период.

Изработена от еластичен материал – прозрачен, нетоксичен медицински поливинилхлорид.

Канюлата се свързва към системата за подаване на кислород чрез адаптер. Дължина на тръбата за свързване към кислородната линия е 2 m. Размерът на конектора отговаря на международните стандарти и позволява да се свържете към всяка кислородна линия. Канюлата замества кислородната маска (по-малко забележима и по-удобна от кислородната маска, позволява наблюдение на състоянието на пациента; позволява по време на терапията пациентът да се храни и говори.)

Осигурява равномерно снабдяване с кислород.

Канюлата за кислороден концентратор се фиксира лесно в носните проходи на пациента чрез регулиране на дължината на примката. Термопластичният материал на правите краища се омекотява от телесната температура и не причинява дискомфорт на пациента. Ръбовете им са гладки, заоблени, което елиминира риска от увреждане на носната лигавица. Канюлата има фланец в областта на правите краища, които улеснява манипулацията при въвеждане и отстраняване. Позволява да се достигне поток на кислорода от 2 l/min при ларингеално-фарингеална концентрация на кислород от 26-30%, а при поток от 4 l/min - 36%.

Verification: 292877fc7794121c